Hem Bokdiskussioner Drömmar och hemligheter med Helsingborgs bibliotek Julia Quinns: 5. Sophie och Benedict

Etiketter: 

Visar 2 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #53183

   Hans förhållande till Sofie är väldigt realistiskt hur han önskar att samhället ska vara han speglar ett samhälle som han vill ha vilket är väldigt positivt för Sofie som lever en finare del och bli smutskastad när jag Greven dör.
   Han är en förebild för samhället och för hur man kan respektera sina medmänniskor

  • #53182

   Vad tanke på att den bygger upp som Askungen svarar inte att inspirera nu men ska vi prata om karaktärerna så tänker jag så här att Sofia är väldigt självständig kvinna som måste reda sig själv i alla situationer för att rädda sig själv då hon är ni åkning och på den tiden så var det väldigt går fint att vara med det är inget hon har valt vad gör det bästa av situationen när vi kommer till Bundick är en gentleman som ser hennes världen han ser hennes värde vad hon kan och blir som ni vet för älskare men ser ett djupare plan av henne.
   Han är ju den människan som kommer in och se skillnaden mellan de två lägren samhällena som finns i samma stad men han går inte på han uppväxt utan han gå på vad han känner är rätt han vågar sätta upp sig mot de som är fina om honom även om det kan kosta en livet.

  • #53168

   Hur uppfattar du förhållandet mellan Sophie och Benedict och sättet de pratar med varandra? Tycker du att det är äkta kärlek eller åtrå de har för varandra? Vad tycker du om karaktärerna?

Visar 2 svarstrådar
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.