I dessa tider då vi alla får försöka hitta alternativa sätt att umgås på, vill Litteraturbanken ge förslag på böcker som är tillgängliga helt gratis och som vi i redaktionen tror passar att diskutera i digital cirkelform här på Bokcirklar.se.

Bokcirklar.se erbjuder dig och dina vänner möjlighet att diskutera böcker i digitala bokcirklar. Här kan du skapa egna bokcirklar eller gå med i någon av cirklarna som är igång just nu. Det finns t.ex. bibliotek i hela landet som erbjuder cirklar för både ungdomar och vuxna.

Hur kommer man igång med sitt cirklande? Läs vår GUIDE som beskriver hur du registrerar dig för att bli medlem.

Hos Litteraturbanken finns de svenska klassikerna att ladda hem som e-böcker – helt utan kostnad. Vår redaktion har satt ihop nedanstående lista – klicka på länken och ladda hem boken till din eboks-läsare genom att välja “LADDA NER EPUB”:

Litteraturbanken och Bokcirklar önskar trevlig läsning och intressanta diskussioner!

Litteraturbanken.se och Bokcirklar.se är helt icke-kommersiella sajter, helt kostnadsfria och öppna för alla.