Ibland är livet bra märkligt. Efter flera dagar av mer eller mindre förtäckt kritik av svenska kvällstidningar, från min sida, slår det tillbaka med besked. I brist på egen formuleringskonst har jag letat hela dagen efter en lämplig länk att referera till om utvecklingen i Pakistan. Jag har vänt ut och in på Financial Times, International Herald tribune, The Economist, Washington Post m fl., men utan något bra resultat. I den djupaste ironi finner jag istället den bästa kortfattade sammanfattningen, vardå tror ni? Jo, på expressens ledarsida. Jag kapitulerar och kastar mig till marken och utbrister: jag är inte värdig!
Läs: www.expressen.se/1.913921

P.S.
Beppis: Vilken härlig entusiasm! Keep up the good spirit!
Kerstin: Du har rätt. Allt det som görs i det lilla utgör till slut den stora summan.
Love: Inte ens N.Y.T vågar sig på första sidan, men väl andra sidan. Gott nog, eller hur?