Hur går det med läsningen?

Visar 1 svarstråd
 • Författare
  Inlägg
  • #71522
   Tegsbiblioteket
   Moderator

    Jag har snart läst ut Vredens barn och ska påbörja Nabots sten. Jag läser ur den fina nyutgåvan där de tre första böckerna är samlade i bok 1 och de fyra efterföljande i bok 2. Riktiga tegelstenar på över 700-800 sidor! Vad har ni hittat för upplagor att läsa?
    /Åza

   • #70613
    Tegsbiblioteket
    Moderator

     Hej alla bokcirkeldeltagare!

     Nu har bokcirkeln pågått en tid och det känns jätteroligt att det redan är över 20 personer anmälda. Det går ju att ansluta under hela jubileumsåret så tipsa gärna vänner och bekanta om att gå med.

     Hur går det för er med läsningen? Vad är era första intryck av böckerna och av att bokcirkla digitalt? Fungerar upplägget bra?

     För er som följer läsplanen är det nu dags att börja läsa bok tre, Nabots sten. Hittills finns frågor från Annelie Bränström-Öhman publicerade i inläggen för de tre första böckerna Din tjänare hör, Vredens barn och Nabots sten. Det vore kul att få igång lite diskussioner kring böckerna, så klicka in er på valfri bok och dela era tankar och känslor. :-)

     Njut av våren och läsningen hälsar Åza, Linda och Elenor, tveka inte att höra av er till oss vid frågor och funderingar!

     Kontaktuppgifter:
     Åza Sjöstam, Tegsbiblioteket, e-post: aza.sjostam@umea.se
     Linda Lundmark, Vindelns bibliotek, e-post: linda.lundmark@vindeln.se
     Elenor Lindberg, Vännäs bibliotek, e-post: elenor.lindberg@vannas.se

   Visar 1 svarstråd
   • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.