Information och upplägg – så här går det till!

Visar 0 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #60833
   Tegsbiblioteket
   Deltagare

    Hej och välkommen till bokcirkeln!

    Här kommer lite information om upplägget:

    📚 Bokcirkeln är öppen för alla och pågår januari-december 2023. Det går bra att gå med i bokcirkeln när som helst under året och du kan läsa och skriva inlägg dygnet runt.

    📚 Skriv gärna några rader om dig själv under diskussionstråden “Presentationer av deltagarna”. Detta är såklart frivilligt.

    📚 Läs böckerna i din egen takt under året eller följ läsplanen som finns för varje bok. Var och en av böckerna i Jernbanesviten har en egen rubrik och Annelie Bränström-Öhman, kulturskribent och professor i litteraturvetenskap vid Umeå universitet, kommer att formulera diskussionsfrågor som publiceras under året. Se frågorna endast som ett stöd för att få igång en diskussion. Ställ gärna egna frågor, kom med funderingar, dela citat du fastnat för under läsningen! Var alltså inte rädd att skriva egna inlägg eller att kommentera på andras, det är bara roligt om det blir en levande diskussion i bokcirkeln.

    📚 Senast kommenterade inlägg hamnar överst, därför kan det se ut som att det är lite oordning bland rubrikerna! :-) För att backa är det smidigast att klicka på lilla runda bilden där det står Jernbanan 1.

    📚 Tveka inte att höra av dig via mejl till bokcirkelns kontaktpersoner om du har några frågor eller funderingar:
    Åza Sjöstam, Tegsbiblioteket, e-post: aza.sjostam@umea.se
    Linda Lundmark, Vindelns bibliotek, e-post: linda.lundmark@vindeln.se
    Elenor Lindberg, Vännäs bibliotek, e-post: elenor.lindberg@vannas.se

  Visar 0 svarstrådar
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.