Allmänt

Visar 2 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #26710
   Anonym

    Hej!Nyinflyttad med sambon till Malmö och håller på att lära känna staden och förhoppningsvis lite intressanta människor också. Jag både lyssnar på och läser mycket böcker och tänker jag sku prova en bokcirkel. Håller ni på med någon bok för närvarande, kan man hoppa in o hur går en tillväga? 

   • #25163
    Jesper Sjöberg
    Deltagare

     @kramedir @enele @lovisaprage Jag har skapat en tråd i bokcirkelns forum som heter allmänt, borde kanske heta den bok vi läser, där vi kan diskutera vad vi vill läsa, hur länge, träffas osv. Ni får gärna säga om ni inte får meddelandena när jag har pingat er. För jag har inte lärt mig hur verktygen riktigt fungerar ännu.

    • #25142
     Jesper Sjöberg
     Deltagare

      Vad kul! Nu är vi fyra stycken @kramedir @enele @lovisaprage Det är ju bra. För jag tror att det är bra att man minst är tre om vi ska träffas, men gärna några till. Nå kan vi försöka få ihop någonting. Att börja läsa en bok. Hur vi ska välja den? Hur länge vi ska läsa den? Om vi ska träffas? Om alla bor i Malmö? Alla sådant är öppet för diskussion plus andra saker som kan vara relevanta. Det är bara komma med tankar och idéer.

    Visar 2 svarstrådar
    • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.