Information och upplägg

Visar 0 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #51392

   Välkommen till Härryda läsers sommarbokcirkel 2022 om Sylvia Plaths “Glaskupan” och Elin Cullheds “Eufori”!

   Vi som håller i cirkeln heter Annette Olsson och Johanna Pettersson och vi arbetar båda två som bibliotekarier på Mölnlycke bibliotek. Har du några frågor är du välkommen att skriva till oss på annette.olsson@harryda.se och johanna.pettersson@harryda.se.

   Vår förhoppning med cirkeln är att den ska bidra till en fördjupning av läsningen av de båda böckerna. Det är självklart helt frivilligt att bidra med sina tankar och funderingar kring läsningen, men vi hoppas att fler med oss kommer att delta aktivt i den digitala cirkeln. Den 31 augusti kommer vi också att ha en fysisk bokcirkel på Mölnlycke bibliotek för den som vill komma. Mer information om detta hittas under Bokdiskussioner – Fysisk bokcirkel 31 augusti.

   Det kommer inte att finnas några tider eller särskilda dagar att hålla reda på här på Bokcirklar.se. Du kan gå in och läsa och skriva inlägg precis när du själv vill.

   Eufori av Elin Cullhed finns som vanlig bok, pocket och i storstil på biblioteken i Härryda kommun.
   Glaskupan av Sylvia Plath finns som vanlig bok och som pocket på biblioteken i Härryda kommun.

   Kort presentation av dig själv

   Om du vill så kan du gå in och skriva en liten kort presentation av dig själv under Bokdiskussioner – Presentationer av deltagare. Detta är såklart helt frivilligt!

   Upplägget

   Under några tillfällen under sommaren, med start den 15 juni, kommer vi att lägga upp diskussionsfrågor under de båda titlarna. Alla frågor kommer alltså att få ett eget inlägg. Om du vill diskutera någonting annat i boken så blir vi bara glada om du skriver en egen fråga! Våra frågor kan ses som förslag på ämnen att diskutera. Du kan svara på frågorna i vilken ordning du vill. Bli inte förvirrad om rubrikerna flyttar på sig under cirkelns gång! Det beror på att inlägget som har den senaste kommentaren hamnar överst.

Visar 0 svarstrådar
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.