Hur går det med läsningen?

Visar 4 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #40134
   mattias
   Deltagare

    Hej
    Jag läser Spelaren för fullt.
    Den är tun och jag tyckte den var seg de första 50 sidorna, men sen kom farmorn vars död alla väntade på. Och den gamla överklass kvinnan sätter lite fart i boken..

   • #39417
    Frida Enarsson
    Deltagare

     Hej! Jag här inte hittat boken för maj så jag läser istället döda huset, men den går långsamt. Sen tyckte jag att det var svårt att hålla bok diskussion digitalt. Saknar stämning! Jag är för en digital träff dock, som föreslogs i en tidigare tråd. Men faktum är att jag tror att jag måste vänta till fysiska träffar är möjliga igen, för att få den rätta motivationen och känslan för att vilja diskutera. Så räkna inte med mig för kommande böckerna. Tack för engagemanget :)

     • #39475
      krim79
      Deltagare

       Jag hittade inte heller månadens bok ‘De förtrampade’ men efter lite letande har jag förstått att titeln ‘Förödmjukade och förnedrade’ är densamma. Kan bli läsning av denna längre fram :)

       • #39551
        Magnus
        Deltagare

         Hej!
         Ja det är samma bok! I presentationen av cirkeln där jag skrivit alla månaders böcker så har jag inom parantes skrivit ut äldre översättningars titlar på samma verk.

      • #39359
       Magnus
       Deltagare

        Välkommen till cirkeln! Jag hoppas det tar lite fart med nästa bok, men jag vill också tipsa om denna månads bok De förtrampade, men den går såklart bra att läsa i efterhand.
        Mvh Magnus

       • #39339
        krim79
        Deltagare

         Hej.

         Hittade precis hit och deltar from juniboken. Jag har tidigare läst Brott & Straff vilket verkar vara ingången till Dostojevskij’s författarskap för många andra liksom för mig.

         Vänliga hälsningar
         Therese

        • #39237
         Magnus
         Deltagare

          Hej!
          Jag har noterat att det inte är någon som gett sig in i bokdiskussionerna efter Arma människor. Därför undrar jag hur det går med läsningen därute?
          Nästa månad börjar vi med de mer välkända senare romanerna och först ut är Anteckningar från underjorden som den heter i nyaste översättningen. Tidigare översättning hade den mer kända titeln Anteckningar från ett källarhål. Jag kommer att lägga ut en ny diskussion om den boken i månadsskiftet och hoppas att ni ger er in i samtalet.
          Med vänliga hälsningar Magnus

          • Detta ämne redigerades för 3 år, 1 månad sedan av Magnus.
        Visar 4 svarstrådar
        • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.