Profilbild
2017-05-06

Jag heter Pernilla Stammler Jaliff och är poet. Jag fick nöjet att följa med Louise Halvardsson som assistent under poesiworkshops på Västerhöjds gymnasium i Skövde – som en del av föreningen Göteborgs Poetry Slams projekt ”Slam i regionen” inom Kultur Väst.

Pernilla Stammler Jaliff och Louise Halvardsson

Sedan 2009 har jag medverkat i flera Poetry Slams runt om i landet och bland annat tävlat i SM i Poetry Slam vid tre tillfällen. Att få chansen att inspirera gymnasieungdomar till ökat kreativt skrivande och att utmana sig själva ”på scen” var både roligt och lärorikt. Genom att få följa med en erfaren workshopledare, som Louise är, fick jag lära mig att förbättra min pedagogik och ta del av nya övningar som skapade stort engagemang bland gymnasieungdomarna.  Jag hoppas att flera av eleverna även kommer att besöka SM i Poetry Slam 2017 som går av stapeln i Göteborg 24-27 maj. Eftersom att jag själv ska tävla ser jag extra fram emot detta!

Pernilla Stammler Jaliff, poet och tävlande i SM i Poetry Slam 2017 www.poetryslamsm.se

Pernilla Stammler Jaliff