Profilbild
2017-03-13

Flytten av Bokcirklar.se till en ny server har skapat några oväntade och oönskade problem. I fredags blev – av okänd anledning – adressen bokcirklar.se ompekad till vår testserver, vilket gjorde att nyligen gjorda inlägg plötsligt var borta.

Vi har nu återskapat den aktuella databasen från i fredags – men det för tyvärr med sig att helgens inlägg inte längre är på plats! (Aldrig får man vara riktigt glad.)

Den som vill få tag på ett försvunnet inlägg för att kunna posta det på nytt kan höra av sig till orjan.hellstrom@kulturivast.se. Däremot gör vi inget försök att smälta samman de två databaserna eftersom det nog skapar mer problem än det löser.

Förhoppningsvis blir resan framåt något mindre skumpig. (Den skarpögde kan se att en del bilder fortfarande saknas – lugn, de är på väg..)