Profilbild
2015-08-22

Det är ganska obehagligt att hösten börjar snart, jag tycker aldrig om att lämna sommaren. Det gör ont i mig att solen sakta kommer ersättas med bara mörker och att allt kommer bli kallare och människorna kommer bli mer ledsna.

Här kommer en lista på saker jag tänkte läsa i höst.


10TAL_nr20_omslag_400

10TAL är min favorittidning. Den ta upp ämnen om litteratur, konst och kultur. Layouten är alltid 100 procent och man vill liksom inte att tidningen ska ta slut. I senaste numret så är Annika Norlin med. Så peppad att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen.

Just Kids, Patti Smith. Ser framemot den så mycket att jag bara vill läsa ut Stål nu.

Riktiga Flickors Manifest, My Vigren, från brevnoveller

– Maken, Gun-Britt Sundström, läser om den då och då. Det svider alltid i hjärtat men den är så bra att det är okej.

Kalmars Jägarinnor, Tove Folkesson

Sara Stridsberg, något. Har bara inte bestämt vilken än.

Kära Liv och Caroline, när ångesten blir som värst.

Kärlekens Brutala Språk, Alicia Erian

Texter, Annika Norlin, för att hon är bäst och för att förordet är bäst.

erian_karlekens_brutala_sprak_omslag_poc