Profilbild
2015-08-10

Jag som kommer hänga här i två veckor heter Anna Kristiansson och anledningen till att jag är här är för att jag driver ett instagramkonto under namnet @bokpoesi där jag lägger upp poesi lite titt som tätt. Jag är ganska nervös, men megapepp. Har en massa favoritförfattare som har bloggat här tidigare nämligen, så det känns knäppt att jag också får vara här.

För er som inte har koll på instagram så är det en app där man kan lägga upp bilder och följa varandra och gilla varandras bilder. Eftersom att jag inte är speciellt bra på det där med att fotografera och redigera bilder så började jag lägga upp poesi istället. Jag har haft kontot i cirka ett halvår, och har just nu 10 000 (!!!) följare. Älskar varenda en av dom.
För att komma in på min så kan ni klicka här – > instagram.com/bokpoesi

Dessa två veckor ska handla om poesi, ångest, kärlek, politik bla bla bla. Jag vet inte riktigt, jag ska försöka skriva om sådant som är intressant och enkelt.

kram så länge!

p.s. infogar en bild, så ni får en uppfattning av hur det är jag gör min poesi.

Bokpoesi 2