Profilbild
2015-06-03

Bokomslag_CillaNaumann_SigtunaLitteraturfestival

Nu har du chansen att läsa Cilla Naumanns nyutgivna dubbelpocket Springa med åror och 62 dagar tillsammans med oss och delta i en författarfrukost! Vi läser och cirklar om boken under sommaren här på bokcirklar.se. Den 23 augusti deltar vi på en författarfrukost med Cilla Naumann på Sigtuna Litteraturfestival, där vi som cirklat träffas och får möjlighet att ställa frågor till Cilla. Arrangemanget är ett samarbete mellan Sigtuna Litteraturfestival och bokcirklar.se.

OBS: Våra platser på författarfrukosten är fulltecknade! Webbcirkel är öppen för alla, men vi kan inte skicka fler böcker eller garantera fler platser på författarfrukosten 23/8.
(Ni som anmält er via e-post och fått info av oss via e-post, har en plats på författarfrukosten och i webbcirkeln).

Om böckerna:
Springa med åror och 62 dagar är som spegelromaner med ett gemensamt persongalleri men berättade ur olika perspektiv. I böckerna visar Cilla Naumann hur en historia kan ändra sig beroende av vem som berättar den och vilken position berättaren har. Böckerna Springa med åror och 62 dagar är aktuella i en nyutgiven dubbelpocket från Alfabeta förlag.
Springa med åror handlar om sommargästen Johanna och bondflickan Monika och om hur deras somrar blir en lekplats med konsekvenser som sträcker sig långt fram i tiden – till deras egna barn som omedvetet framkallar sina mödrars laddade ödesdigra klasskonflikt. I ungdomsromanen 62 dagar är det den femtonåriga Tom som är huvudperson. Han är på sommarlov med sin familj precis som han alltid är på somrarna. Men sommarlovet blev inte alls så där härligt långt och soligt som det brukade. En trist kväll hänger han med de andra i gänget och ett vanligt pojkstreck förvandlas till blodigt allvar.

Om cirkeln:
Delta i en webbaserad bokcirkel på bokcirklar.se som pågår under sommaren! Cirkeln leds av bibliotekarierna Annika Hermele och Hanna Johansson. Du har själv stor möjlighet att ställa frågor, komma med tankar och påverka cirkelns innehåll. Vi som cirklat på nätet möts sedan på riktigt under författarfrukosten i Sigtuna.

 • Författarfrukost med Cilla Naumann:
 • Datum: Söndag 23 augusti
 • Tid: 9:00 – 10:00
 • Plats: Stora Brännbo Konferens och Hotell, Sigtuna Litteraturfestival

Cilla-Naumann_Foto-Linda-Forsell


Info, anmälan och villkor:

För att delta ska du vara medlem på bokcirklar.se och aktivt delta i cirkeln under sommaren på webbsidan.
Du får boken, gratis inträde till författarfrukosten och ett rabatterbjudande för övernattning på Stora Brännbo. Du får också en alldeles egen tygkasse från bokcirklar.se när vi ses på frukosten. Resan till Sigtuna ordnar du på egen hand. Biljetter till hela Sigtuna Litteraturfestival kan köpas här.

 • Detta får du:
 • Boken hemskickad utan kostnad.
 • Inträde till författarfrukosten 23 augusti kl 9-10 på Stora Brännbo.
 • En tygkasse från bokcirklar.se när vi ses i Sigtuna.
 • Gör så här:
 • Bli medlem på bokcirklar.se, det är helt gratis.
 • Anmäl ditt intresse senast fredag 12 juni till info@bokcirklar.se.
 • Skriv namn, adress, telefonnummer.
 • Skriv kort varför du vill vara med.
 • Resan till Sigtuna ordnar du därefter på egen hand.

Antalet platser är begränsat, meddelande om du får plats skickas ut under vecka 25.

Övernattning Sigtuna:
Du som deltar i cirkeln och på författarfrukosten och vill stanna under hela Litteraturfestivalen, får via bokcirklar.se ett rabatterbjudande för övernattning på Stora Brännbo. (495 kr/person i dubbelrum inkl. frukost, 495 kr enkelrum inkl. frukost). När du anmält dig till cirkeln och författarfrukosten, skickar vi dig erbjudandet via e-post.

Sigtuna Litteraturfestival
Om du vill köpa biljett till hela Sigtuna Litteraturfestival kostar det 200 kr för en dag och 300 kr för två dagar.
Information.
På festivalen medverkar bland andra: Kerstin Ekman, Masha Gessen, Lena Andersson, Helene Lööw, Håkan Nesser och många fler.
Medverkande.

 

SigtunaLoggaFB