Profilbild
2015-02-24

Imorgon ska jag göra ett skolbesök i Partille. Jag letade hela dagen efter ett stort anteckningsblock med hårda pärmar utan linjer i, så att man kan skriva små små bokstäver i symmetriska formationer, jag tycker om att göra det när jag skriver. Fann inget. Jag letade också bara efter ett billigt. Det finns dagar som kommer och går utan några större insikter. Jag gick genom staden, alltså Göteborg, och det regnade. Det är många hål i marken här, jag tror de bygger nya spårvagnsspår. Fick låna skrivaren på min mammas jobb för att skriva ut papper till min bokföring. Fick en bondkaka och en kopp kaffe. Postade bokföringen. Gick lite mer. Satt på ett kafé. Tittade på ett avsnitt Gunsmoke. Gick och tränade, alltså på ett gym. Det var oerhört mycket människor där, nästan kö till maskinerna. Jag tycker bäst om den när man pressar armarna över huvudet, jag föreställer mig att det ser snyggt ut. Lyssnade först på två avsnitt OBS Kulturkvart och sedan på Ingen kommer undan politiken, alltså låten. Det är en av mina favoriter. Imorgon ska jag på teater och till optikern, efter Partille. Det blir en händelserik dag. Jag föreställer mig också att jag ska skriva ett inlägg om dagen, om inte annat i denna sporadiska ton. Håll till godo!