Profilbild
2014-10-24

Möt Ida Jessen i ett samtal med Harald Hultqvist, om du befinner dig i Stockholm på tisdag 28/10.

Ida Jessen Foto Miklos Szabo

Den danska författaren Ida Jessen är nominerad till Nordiska rådets litteraturpris för sin novellsamling Postkort til Annie. I höst har en av novellerna ur boken, En utflykt, kommit ut i bokform på förlaget Novellix i samarbete med bokcirklar.se.
Kom och lyssna på ett samtal mellan Ida Jessen och Harald Hultqvist på Bibliotek Plattan, Kulturhuset, tisdag 28 oktober kl 17.00.

Vi i bokcirklar.se är på plats och vill gärna prata cirklar och noveller med er! Bokcirklar.se har tillsammans med Novellix översatt och gett ut Ida Jessens novell En utflykt,  med stöd från Svensk-danska kulturfonden.

Novellsamlingen och den översatta novellen ”En utflykt” finns till försäljning. Arrangemanget görs i samarbete med bokcirklar.se, Novellix och Nordiska rådet.

Du kan även cirkla om En utflykt tillsammans med oss här på bokcirklar.se.
Jobbar du på bibliotek? Vill du cirkla om En utflykt på ditt bibliotek eller starta cirkel här på sajten? Vi skickar gärna ”En utflykt” till dig och din läsecirkel. Skicka e-post till info@bokcirklar.se.

Välkomna!
/ Hanna Johansson och Annika Hermele, bokcirklar.se

Läs mer om evenemanget på Bibliotek Plattan.Omslag: En utflykt
Läs mer om Ida JessenHarald Hultqvist är samtalare och moderator, som ofta anlitats av Stockholms stadsbibliotek inom samtalsserien ”Den långa svansen” och andra författarsamtal.
Nordiska rådets litteraturpris
bokcirklar.se
Novellix förlag
Svensk-danska kulturfonden