Profilbild
2014-09-05

Efter en helgalen eftermiddag då det visade sig att böckerna, som jag förstod skulle ha skickats till mitt lokala utdelningskontor, låg i Järfälla!

Tack vare MÅNGA telefonsamtal, en snabb litterär agent och en lika snabb förlags-Lina, så budades ett gäng böcker till slut över direkt till Frö, knöl och kruka.

Tur var väl det, för det kom många härliga människor till denna kväll i blommornas, musikens och litteraturens tecken. Och det var alldeles fantastiskt!

Solen strålade över terassen och in i det glasväggade Café Blomma. Folk åt, drack vin och handlade fina saker i butiken.

Jag berättade om mina böcker, spelade soundtracklåtarna + några till med Keep it Up innan signeringen började.

Bredvid mitt signeringsbord stod Nettan och gjorde blomsterbindningar, så de som köade för att få min kråka i en bok fick samtidigt underhållning och blomstertips. Ett underbart upplägg tycker jag.

För mig var det som en dröm där allt jag tycker om föll samman. Musiken och böckerna. Inredning och blommor. Vänner och familj (mamma, min man och mina barn var med och hjälpte mig med försäljningen :-)).

Tack alla inblandade! Jag vaknade lycklig efter sex timmars sömn till ännu en solig dag. Och en fin liten recension i Allas. (Förlåt om jag är odrägligt positiv, men just nu känns allt bara så himla fint.)

Recension

Nedan – en bildkavalkad (jag har snott lite bilder från facebook och hoppas det är ok med de som var där och fotade.)

Birgittabild

FröpublikJag sjungerPetter o OlaJag o petterBlommorblomsigneringSingering nära