Profilbild
2014-09-04

Ikväll framför vi (jag och bandet Keep it Up) hela soundtracket (fyra låtar) till min senaste roman Hitta hem – i den ljuvliga butiken Frö, knöl & kruka i Åkeshov. Närmre bestämt i Café Blomma.

Och det ska bli så roligt! Ett bokevent med musik, vackra saker (de har så vackra saker!) och blommor. Butiksinnehavaren ska skapa blomsterarrangemang bredvid mig där jag signerar och det ska bli så härligt att få uppleva. Jag kan redan känna doften.

Att Hitta hem fick ett soundtrack kom sig av en feberyrslig dröm jag hade förra hösten, då jag låg sjuk i flera dagar. Ett soundtrack till en bok! Nytt! Kul!

Jag ringde vår gitarrist redan dagen därpå och han gick igång på idén.

Här kan man läsa hur vi (mest de :-)) jobbade fram låtarna – och så kan man lyssna på dem förstås. Bara att klicka.

Nedan kan man se en av dem – Dreams & Lies, en sång till Dina i Hitta hem – framföras live i mitt vardagsrum. På Youtube. SHIT vad läskigt det var att sjunga inför en kamera. Men eftersom ett av mitt livs motton är att göra saker jag är lite rädd för, så var det bara att köra:

http://youtu.be/1WfY_BXjDD8

Det blir ett kort inlägg idag, för nu har jag lite att pyssla med inför kvällen. Till exempel ska jag jaga böcker. De har nämligen inte kommit ännu, utan befann sig igår någonstans mellan Järfälla och mitt lokala postkontor…Håll tummarna, ok?

Vi ses imorgon!

Soundtrack jpeg