Profilbild
2014-05-02

bild

Är du med i en bokcirkel? Bli medlem på bokcirklar.se och var med i Veckans cirkel. I serien Veckans cirkel möter du cirklar med olika smaker och inriktningar, får svar på sådant som vad olika bokcirklar äter och vilka böcker som väcker starkast känslor.
Just nu har cirklar som anmäler sig chans att vinna våra snygga tygkassar och blandade bokpaket! Skriv en rad till info@bokcirklar.se senast 8 maj!

Hur går det till?
Nästa gång er cirkel träffas svarar ni tillsammans på frågor ni fått av oss. Ni skickar sedan svaren och vi publicerar. Ett enkelt och kul sätt att ge boktips och få inblick i andras cirklar.

Men hallå! 
Är du inte med i en cirkel och tycker det känns orättvist att bara cirklare kan vinna böcker och tygkassar? Så är det såklart inte! Bli medlem på bokcirklar (om du inte redan är det) och tipsa om en riktigt bra bok i din läsdagbok. Avsluta inlägget med #majtävling. Så är du också med! Senast 8 maj.