Profilbild
2014-02-03

Här följer en presentation av de författare och skribenter som kommer att gästblogga på bokcirklar.se under våren 2014. Listan kommer att uppdateras efter hand. Vi fortsätter att bjuda in intressanta författare och bibliotekarier och andra gästskribenter som bloggar två veckor var.

Vecka 1-2: Daniel Gustavsson
Daniel Gustavsson är bibliotekarie vid Gävle stadsbibliotek och har under flera år skrivit om tecknade serier och manga, i bloggen DanielGustvssonRundSeriebibliotekarien” och i Arbetarbladet. Daniel är författare till boken Serier på biblioteket och snart aktuell med en ny bok, Död, levande död eller bara jävligt arg. Om monster i populärkulturen. Vi är väldigt glada över att Daniel nu inleder det nya året som gästbloggare på bokcirklar.se!

Vecka 3-4: Lisa Bjärbolisa_bjarbo_rund
Lisa Bjärbo är journalist, författare och bloggare. Hon har tex skrivit de underbara böckernaBilderboksretro och flera faktaböcker för och med ungdomar. Lisa är aktuell med boken Vi måste sluta ses på det här sättet (med Johanna Lindbäck). Hon bloggar okcså på onekligen.blogspot.sebokunge.se och driver podcasten Allt vi säger är sant.

Vecka 5-6 Martina Montelius
MartinaRund2Martina Montelius är teaterdirektör, dramatiker och regissör. Martina romandebuterade i höstas
med boken Främlingsleguanen“en skälmroman om att vara helt ensam i världen och om det vakuum som bildas när sorgens orsak har hunnit driva för långt ut i de gröna vattnen.”

Vecka 7-8 Manne Fagerlindmanne_fagerlind
Manne Fagerlind debuterade 2012 med romanen Berg har inga rötter och är nu aktuell med sin andra roman Mina drömmars land som på olika sätt handlar om situationen för papperslösa flyktingar i dagens Sverige. Läs mer på Mannes blogg.

Vecka 9-10 Anna Fock
anna_fockAnna Fock debuterade 2013 med romanen Absolut noll på Ersatz förlag. Vi hörde Anna berätta om boken på Debutbar och blev väldigt nyfikna. Anna Fock blev nyligen nominerad till Borås Tidnings debutantpris!