Profilbild
2014-01-13

hejhejJag heter Lisa, och så här ser jag ut när jag försöker ställa mig lite casual framför min bokhylla och vinka naturligt som ett slags hej så här i första inlägget. Vad svårt det ändå är att vinka naturligt, hörni? Trots att man får lära sig det som yttepytteliten, så känns det ändå otroligt underligt att stå där och vifta välkomnande i vuxen ålder. Jag menar, hur håller man ens handen? Spretar man med fingrarna så här, eller bör man satsa på att lajva drottning och liksom vrida hela handleden?

Aja.

De kommande två veckorna ska jag i alla fall gästblogga här.

När jag inte gör det så sitter jag (bland annat) på mitt hemmakontor i mitt hus i Gnesta och sysslar med böcker. Det betyder att jag läser dem, recenserar dem, bloggar om dem, spelar in podcast om dem, babblar om dem, och skriver dem själv. Olika typer av böcker brukar det bli när jag skriver – men mest koncentrerar jag mig på bilderböcker för små människor, och romaner för unga människor.

Och det är det jag tänker blogga om de närmaste veckorna också, live från hemmakontoret, med kaffekoppen vid min sida och raggsockor på fötterna. (Det är ju svinkallt helt plötsligt?)

Vi hörs snart igen!