Profilbild
2013-10-01

Under vecka 43-44 gästbloggar den norska författaren Alf Kjetil Walgermo här på bokcirklar.se. Samtidigt cirklar vi om Walgermos senaste bok, ungdomsboken “Mitt bultande hjärta” som kom ut på svenska i september. ”Mitt bultande hjärta” har hyllats i hemlandet Norge och sålts till sju länder. Det är dags för oss på bokcirklar.se att fördjupa oss i denna kärleksberättelse och ta reda på varför den blivit älskad.

Vi har fem exemplar av ”Mitt bultande hjärta” att skicka ut till läsvänner som vill delta i cirkeln! Gå med i cirkeln, maila info@bokcirklar.se om du vill få ett ex av boken. Här gäller förstås först till kvarn!

BultandeHjartaOmslagStort

Så här skriver förlaget B Wahlströms om “Mitt bultande hjärta”:
en träffsäker och trovärdig berättelse om den första kärleken, den svåra bästa kompisrelationen och om att hitta sig själv när man är som mest rädd att försvinna för alltid. Med lågmäld humor har Walgermo skrivit en modern klassiker som hyllats i hans hemland och sålts till sju länder.

”Amanda är snart fjorton år när hon blir kär för första gången. Samtidigt får hon veta att hennes hjärta är förstorat – hon behöver ett nytt. Vid en tid där livet borde levas förvandlas Amandas verklighet till en enda spänd väntan. Mitt bultande hjärta är en bok att älska och att sluka.Det är en träffsäker och trovärdig berättelse om den första kärleken, om den svåra bästa kompisrelationen, om att hitta sig själv när man är som mest rädd att försvinna för alltid”.

Här kan du läsa med om boken och författaren: mittbultandehjarta.se

Stor_mitt_bultande_hjarta

Bokcirkeln och Alf Kjetil Walgermos gästbloggande är en del av vår nordiska satsning på bokcirklar.se. Vi vill uppmärksamma nordiska författare, skapa läsar- och författarmöten mellan grannländerna samt sprida den nordiska litteraturen.