Profilbild
2013-09-02

NordiskaVasen_9545

Ni har vill inte missat vår nuvarande gästbloggare illustratören Johan Egerkrans, aktuell med boken Nordiska Väsen som kom ut på B.Wahlströms i augusti? Nordiska väsen är  ett rikt illustrerat uppslagsverk om olika naturväsen och andar som sagts gömma sig ute i de mörka nordiska skogarna. Boken har fått fina recensioner för dess vackra bilder och finurliga faktatexter.

I sina gästinlägg har Johan skrivit om några av de illustratörer som inspirerat honom i hans eget tecknande och i arbetet med ”Nordiska Väsen”.

Bokcirklar.se lottar nu ut ett exemplar av Nordiska väsen till en läsvän! Vill du bli den lycklige vinnaren? Skicka e-post till info@bokcirklar.se. Skriv vad du heter och nämn en av de illustratörer som Johan Egerkrans bloggar om. Du måste vara medlem på bokcirklar.se för att kunna delta. Utlottningen pågår fram till fredag 13 september!

Läs mer om Nordiska väsen.