Profilbild
2013-08-25

Vad fort de gick, de här två veckorna. Jag hade lätt kunnat fortsätta ett bra tag till, men kanske lika bra, eftersom det börjar nu. Den tredje boken, den sista delen i Speglarnas hemlighet. Det är mycket som ska pusslas ihop de kommande månaderna. Hur ska det gå för Asrin i Eunomia egentligen? Och Lima, Max och Rhoda? Gigantiska robotspindlar, vattenfall drivna av drömmar och minnen, en odödlig drottning och en armé av ondskans barn … Då har man inte tid med så mycket annat.

Först ut är dock en modevecka i Stockholm. Jag ska gå på några visningar och göra liveintervjuer på nyöppnade Wienerkonditoriet på Biblioteksgatan i Stockholm under måndag–onsdag. Kom förbi och lyssna, inte på mig i första hand, utan på några otroligt begåvade modedesigner som pratar om sina kollektioner för nästa vår och säkert mycket annat också.

Men sedan ska jag skriva och skriva och skriva. Om tid och rymd. Det där som aldrig tar slut.

outer-space-stars

Tack till alla er som har läst.

Här är några sista boktips:
Sharp Obejcts av Gillian Flynn. (Bättre än Gone Girl.)
Aniara av Harry Martinson. (Världens vackraste rymdresa.)
This is Water av David Foster Wallace. (För att den är en kalldusch angående livet.)
A Brief History of Time av Stephen Hawking. (För att man känner sig så otroligt smart när man tragglat sig igenom den.)
Det andra könet av Simone De Beauvoir. (För att det är en av historiens viktigaste böcker.)
Varför vara lycklig när du kan vara normal? av Jeanette Winterson. (För att den, utöver allting annat, handlar om kreativitet och galenskap, och varför det ena knappt kan leva utan det andra.)

Hej då!

/E*