Profilbild
2013-05-15

Nu är jag här. Jag ska gästblogga här på Bokcirklar i två veckor. Jag kommer nog att dela med mig en del av mina funderingar kring skrivande, kreativitet, drivkraft och känslor som glöder på boksidorna.

Jag har gett ut böckerna Snart är jag borta som kom 2010 och Kurt Cobain som jag släppte nu i höstas. Två böcker som jag tycker väldigt mycket om själv, fast på olika sätt. Egentligen tycker jag nog främst om karaktärerna i mina böcker. Maja, Lina, Lovis och Alex. De finns med mig nästan varje dag. För mig dör inte berättelsen och personerna ut bara för att jag inte skriver om dem längre.

Kanske är det också att det är därför jag tycker så mycket om att skriva. För att jag får gå in i en annan värld och leva genom deras huvud. Få uppleva en massa saker på nytt och upptäcka sånt jag inte visste fram. Inom mig och i världen omkring mig.

Lite sånt kommer jag att skriva om de här veckorna tror jag. Just nu har jag en massa datorstrul. Återkommer inom kort.