Hej!

Jag som jobbar på bibblan hittar rätt ofta helt fantastiska bokmärken som är kvarglömda eller bortglömda. När jag ledde en bokklubb för 10-12 åringar så gjorde vi våra egna bokmärken, mycket glitter och färg! Fint ska det vara.

Så pass fint att jag lyckades förstöra bibliotekets lamineringsapparat. Den klarade tydligen inte av den extrema mängden av paljetter och glitterlim som såklart krävs för ett riktigt fint bokmärke. Det mesta gick att pilla bort men vi kan säga att efteråt fick en hel del papper en touche av barnbiblioteket på sig. Mer glitter till cheferna!

Hur blir det nu då med alla eböcker? Det kommer att fattas glitter!

Dagens fynd!

Dagens fynd!

Någon gång kanske vi kan prata om allt läbbigt som hittas i biblioteksböcker? Salamiskivor, kondomer, pengar och allt vad ni nu hittar på? Ni sköter er väl? Inga köttbullar som bokmärken? Eller hur? Bra.

/karl