Profilbild
2013-04-15

Här följer en liten presentation av de skribenter och författare som kommer att gästblogga här på bokcirklar.se under våren 2013. Listan kommer att uppdateras efter hand. Vi kommer som tidigare ha författare och bibliotekarier men även andra intressanta gästskribenter som bloggar två veckor var.

Vecka 16-17: Wilgot
Wilgot har deltagit i cirklar och samtal på bokcirklar.se sedan 2008, tappert flyttat med till den nya sidan och fortsätter dela med sig av boktips och inspiration. Därför vi är nu mycket glada att även få läsa Wilgot som gästbloggare på bokcirklar.se! Wilgot presenterar sig som kulturarbetande skribent och skriver på den egna bloggen wilgot writes – intryck avtryck uttryck.

Vecka 18-19: Karl Göransson
Bibliotekarie på Västerås stadsbibliotek. Karl gillar böcker men konsumerar även stora mängder film, spel och musik. Skriver sporadiskt om science fiction, fantasy och skräck på bloggen Drömmarnas berg.

Vecka 20-21: Hanna Jedvik
Författare till ungdomsböckerna ”Kurt Kobain finns inte mer” och “Snart är jag borta”. Hanna Jedvik är även verksam som journalist och radioproducent.

 

Om våra gästbloggare

Bokcirklar.se har haft gästbloggare sedan starten 2007, författare och bibliotekarier som skrivit parallellt i en månad.  Sedan nylanseringen i november 2012 på denna sida har vi  en gäst i taget  under  två veckor. Samtidigt som vi vidgat inbjudan till att även gälla översättare, bloggare, illustratörer, och andra skrivglada personligheter.

Vem vill du läsa som gästbloggare på på bokcirklar.se? Tipsa oss gärna: info@bokcirklar.se

På sidan Gästbloggare hittar du alla som gästskrivit på nya sidan. Tidigare gästbloggare från gamla bokcirklar.se finns kvar i Gästbloggarkivet. Du kan även läsa ett urval texter av gästbloggande författare i boken Du är bland läsvänner som gavs ut 2010.