Profilbild
2013-03-03

Imorgon, måndag 4 mars, ska jag börja blogga på riktigt här på bokcirklar.se. Idag kollar jag in lite, testar verktygen, tränar på att komma ihåg lösenordet, lite sånt.

Det är alltså söndag idag, första söndagen i mars måndag, det vill säga Vasaloppsdagen. I skrivande stund passerat täten snart Evertsberg. Jag följer loppet med extra stort intresse i år, åkte själv Öppet spår i måndags för första gången, det var en väldigt positiv upplevelse, men jag känner faktiskt att fortfarande, sex dagar efteråt, pågår återhämtning.

Senare idag ska jag på ett möte här i Norrtälje och eventuellt ska jag romanskriva en stund efter det. Jag är, som det heter, författare på heltid, brukar sällan jobba med det egna skönlitterära skrivandet på kvällar och helger, men jag känner mig ovanligt entusiastisk just nu, detta kommer jag skriva mer om under mina två bloggveckor.

Så, på återseende imorgon!