Profilbild
2013-03-25

bokcirklar_paskekrim_700x700px

Ibland träffar man på deckare som inte följer schablonmallen av hur en spänningsroman ska vara. Sista beviset av John Matthews är en sådan.

En sensommardag i Frankrike 1963 blir en ung pojke kidnappad, sexuellt utnyttjad och mördad. Men misstankarna faller på fel person och en oskyldig man blir dömd för brottet. Trettio år senare råkar en engelsk familj ut för en bilolycka i Kalifornien och endast sonen överlever, svårt skadad. När han återhämtat sig drabbas han av återkommande mardrömmar där en okänd pojke dyker upp. Hans förmyndare blir orolig för honom och sätter honom i psykoterapi, där han under hypnos avslöjar detaljer om det trettio år gamla mordet i Frankrike.

Sista beviset finns inte längre att köpa, så vill ni ha en ovanlig och spännande läsupplevelse får ni bege er till ert närmaste bibliotek…

Sistabeviset