Teckning av ett tonårigt jag på ett hotellrum (på tripp med daddy), av Emeli Theander

hejsan svejsan döttrar & söner, sätt på er fulmasken och papiljotterna och revoltera, gör fiskporr av kroppen, lås in er på ett spanskt hotellrum, dra den billiga syntetstringen mellan klyftorna, skala av er fjällen, spackla grisfettet, hästköttet, människospäcket, måla er historia med turkos ögonskugga, svart kajal och blå vinläppar, blunda för den mammaikon i bandage som sitter i hörnet och gnyr, penetrera traditionen och porren och mödrarna och fäderna, gör er alldeles egna freakshow, disneyshow, släng era monstertonår i ansiktet på de vuxna, dansa ballerina, stink rutten fisk, bli fet och spara ut håret, föd ur er bedövade mumier och skrikande ekorrar, raka hela kroppen, bli er egen pedofilfantasi, porrfantasi, kör upp fingret i arslet på de trångsynta men framförallt på dig själv, börja om, förverkliga och gestalta, stig ur kroppen, kliv in i det allsmäktiga, i groteskeriet, somewhere over the rainbow

http://youtu.be/UVApHYF6Tq8

All text i filmen är taget från Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar. Jag har gjort den tillsammans med min make och kollega Mark Efrik Hammarberg.