Profilbild
2013-02-03

Så fort de gått, de här två veckorna som jag gästbloggat hos Bokcirklar.se. Två veckor som så här direkt efter mitt boksläpp varit fulla av fina recensioner och intervjuer och framför allt många roliga småsnack och djupa samtal om varför man skriver – och varför man läser. Tack för att jag fått dela den här omvälvande tiden med er och för att jag fått ta del av vad ni läser just nu – jag har hittat flera bra tips i läsdagböckerna!

Nu går mitt författarliv vidare. Vill ni följa det framgent hittar ni mig till vardags på min egen blogg: http://elinolofsson.com

Jag har dessutom just fått ett glädjande besked: Min bok Då tänker jag på Sigrid släpps som pocket av Månpocket till sommaren! Och som de allra första i världen kan ni, kära bokcirkulanter, nu få se omslaget. Klicka på den här länken, så hittar ni det i mitten.

Tack för mig – jag hoppas att vi ses igen någonstans i litteraturens förunderliga och fantastiska värld!

//Elin Olofsson