Profilbild
2013-02-21

Drick inte mintlikör mitt på dagen. Vänd upp ansiktet mot solen. Se ditt barn och tala till det. En längre stund. Ännu längre. Stanna hos honom. Ät frukost och klä på dig innan du sätter dig framför datorn. Börja inte dagen med att dricka kaffe. Gör iordning en liten matsäck av smörgåsar att ha intill datorn om du inte planerat för någon lunch. Drick inte för mycket kaffe. Gå ut och gå varje dag. Vänd upp ansiktet mot solen igen. Ta hand om hemmet. Tala med din make. Ännu längre. Tala mer. Stanna. Läs ur poesikön. Läs ur facklitteraturkön. Klappa katten. Mer. Ta på henne mer. Släntra inte runt på internet för mycket. Håll dig på din cunt. För dagbok. Pass på och fånga dom dockor och demoner som ramlar ur din dagbok. Free cunt. Plocka upp dom. Gör något med dom. Cunt for free. Stoppa nyckel in i dom. Vrid om. Låt dom marschera på ditt golv. Låt dom röra vid din kropp. Gör en automanisk sång. F*** cunt. Känn din kropp. Stanna upp. Rensa tankarna. Börja om. Drick inte mintlikör mitt på dagen. Vänd upp ansiktet mot solen.