Profilbild
2013-01-23

Alla undrar om jag är nervös inför recensionsdagen för Då tänker jag på Sigrid, som är satt till 24 januari, det vill säga i morgon. Och ja, lite nervös är jag nog, trots att jag hävdad motsatsen… I natt drömde jag till exempel en sådan där klassisk nakendröm – att jag glömt ta på mig kläder och inte upptäckte det förrän jag skulle ta av mig kappan – men med vinkeln att jag liksom var naken… eh… bara baktill och därför stod tryckt mot en hylla i en bokhandel och inte kunde gå därifrån när de stängde… Utan att kunna förklara mig för bokhandlaren som stod där med nyckeln dessutom. Behövs ingen djupare psykologisk analys av det, va?

Men nu på morgonen gjorde en tidig och mycket fin recension i Sydsvenskan mig knallglad! Den kan du läsa här. Den suddar också ut den svårt stressande nakendrömmen… Nu går jag ut en sväng – med byxorna på, tackar som frågar. Ses och hörs strax igen!