Profilbild
2013-01-24

Så var det då dagen D. Eller R, beroende på hur man ser det. R som i recensionsdag.

Jag är jätteglad och lite överväldigad faktiskt, av alla fina ord om Då tänker jag på Sigrid.

Nedan har jag samlat länkar till några av alla recensioner. Det är lite svårt att få någon egentlig överblick, men håll till godo!

(En liten varning: Om du är en sådan som tycker att baksidestexter ofta avslöjar för mycket av handlingen kanske du ska läsa boken först och titta på de här recensionerna i efterhand, för en del går ganska långt i att beskriva handlingen i min bok, nästan till slutet…)

Klicka på tidningsnamnet för läsa recensionen av Då tänker jag på Sigrid i…

Västerbottens-Kuriren

Östersunds-Posten

Länstidningen Östersund

Helsingborgs Dagblad

Dalarnas Tidningar/dt.se

Och en blogg också:

Böcker emellan