Profilbild
2012-09-26

Nu rullar tågen mot Göteborg och årets bokmässa. Somliga är upprymda, somliga är folkskygga, somliga är hemtama och andra stannar hemma. Och även om man är här eller där så är det ett tillfälle att lära om litteratur och berättelser. Många intressanta seminarier brukar dessutom filmas och går att beskåda på webben. Utan kö!

Nu när jag läst godnattsaga för barnen och väskan ska packas infinner sig frågan, ska jag ta med en bok till tågresan eller inte? Det blir ju så många böcker ändå… Men svaret blir ja. Jag har just börjat läsa Min kamp 3 och tänker ta den med mig. Kanske läser jag ut den och tar med något annat hem! 

Om du är på mässan kan vi träffas vid biblioteksscenen på torsdagen kl. 16.45, på fredagen i Dalalitteraturens monter kl. 18.00 och på söndagen vid biblioteksscenen kl. 11.00.

Jag vill också berätta att webbyrån som bygger den nya sidan jobbar för fullt och vi kommer att börja testa sidan i mitten av oktober. I arbetet med att ta fram sidan har en grundtanke varit att det ska vara lätt att skriva och ge sig in i samtalet. Texter ska kunna vara korta och långa, med bild eller utan, sidan ska kunna användas på dator eller smartphone.

Medlemmar som är intresserade av att vara med och betatesta är varmt välkomna. Mer info kommer om hur det ska gå till. En viktig sak att känna till är att alla befintliga medlemmar och materialet självklart kommer att flyttas över till den nya sidan. Trevliga bokdagar önskar jag er alla! 

Annika Hermele