Hej, nu är jag här! Fast jag ska egentligen inte vara här förrän på lördag.

Det var länge sedan jag bloggade. Jag minns att det var kul. Anledningen till att jag slutade var att jag blev alltför flitig. Jag skulle ju skriva roman! Istället såg jag möjliga blogginlägg överallt där jag var, i tankar och i den så kallade riktiga verkligheten. Så jag införde bloggförbud. För mig själv. Desto roligare att på detta sätt få skriva här på Bokcirklar under de följande två veckorna då viktiga saker skall hända i denna författares liv.

På tisdag får ni följa med till Kontext litterära scen i Luleå och ett samtal med Kerstin Wixe, veckan därefter släpps min tjugoförsta bok, KRIMINELLER och sedan bär det av till Bokmässan i Göteborg, det årliga litterära dårhuset, där vad som helst kan hända. Alltsammans kommer att bli omruskande och kul. En och annan text kommer jag också att bjuda på här i gästbloggen.

Vi ses på lördag på denna plats.