Hej igen vänner!

Nu är jag hemma från semestern i sköna Kroatien. Att borta är bra men hemma är bäst, kan man inte säga för många gånger. Jag tog med mig två böcker till Kroatien, Paulo Coelhos Brida och Haruki Murakamis 1Q84. Bara den sistnämnda följde med mig hem. Inte ens färdigläst. Coelhos Brida glömdes på flygplatsen, efter att den verkat som sittskydd för mig på den brännheta asfalten. 

Det blev inte så mycket läsning i Kroatien. Kanske för att vi var ett tjejgäng som hyrde en bil och åkte på en roadtrip längs Kroatiens kritvita kust och de enorma bergskedjorna. Men också för att jag faktiskt inte gillar att ligga i den gassande solen och läsa. Det blir liksom för mycket. För mig räcker det med att andas in utomlandsluft, höra vågorna slå mot strandkanten och känna solens strålar värma. Det räcker med att bara vara.

Sen är det svårt att hinna med att läsa när man är ute till tre/fyra på morgonen, vaknar cirka fyra timmar senare för att åka vidare och upptäcka landet. Tror nästan jag blev mer trött när utvilad av den här semestern. Men men, kul var det!