Profilbild
2012-05-09

Floss mamma och pappa är skilda. Under veckorna bor hon med sin mamma och Steve och sin lillebror Tiger. Under helgerna bor hon hos sin pappa som har ett café.
Plötsligt en dag berättar mamma och Steve att de ska åka till Australien, eftersom Steve har fått jobb där. De tycker att det är självklart att Floss ska åka med dem, men kan hon verkligen åka dit och lämna sin pappa?
I skolan är det också problem. Floss bästa kompis Rachel är klassens populäraste tjej och väldigt bossig. Dessutom brukar hon mobba Susan, klassens nya tjej. Floss tycker att Susan verkar rätt trevligt, men i klassen är det Rachel som bestämmer vem som ska vara med och vem som ska vara utanför….

En tänkvärd och underhållande bok av den enormt populära engelska barn och ungdomsförfattaren Jacqueline Wilson.

Eleni Schmidt