Profilbild
2012-05-08

Tre tjejer, Mara, Eliza och Jacqui ska arbetar som au pairer till en av New Yorks rikaste familjer. Tillsammans ska de spendera sommaren i The Hamptons, ett mycket snobbigt sommarparadis utanför New York. De tre tjejerna är mycket olika; Mara är en småstadstjej som hoppas spara pengar till college, Eliza är en bortskämd överklasstjej vars familj har förlorat sina pengar och som nu vill komma tillbaka till den överklassmiljö där hon tycker att hon hör hemma. Jacqui vill egentligen bara hitta sin pojkvän som ska bo här någonstans i Hamptons.
Tillsammans måste de ta hand om bortskämda barn, krävande arbetsgivare, flörtiga grannar samt lära sig grilla perfekt tonfisk. Det blir inte lätt, men mycket roligt att läsa…..

Det här är en underhållande bok för och om unga tjejer med både glamour och hög igenkänningsfaktor. För dig som gillar böcker som Gossip Girl eller varför inte Sex and the City fast för en yngre läskrets.

Eleni Schmidt