Nej hörrnini, nu behöver jag er hjälp. En av de största fördelarna med att sluta plugga är att man får börja läsa igen. För två månader sedan tog jag examen och precis exakt samtidigt fick jag tillbaka min läslust. I fem år var den borta, endast undantagsvis kröp den fram; på sommarlov eller under pappaledighet. Nu gjorde denna nyfunna frihet mig helt yr och jag slet åt mig vadhelst som låg inom räckhåll. Det resulterar i att jag främst plöjer sådant jag tidigare läst, varför vet jag inte. Kanske känns det tryggt på något sätt att hålla George Orwell, Laurie Lee, Evelyn Waugh, och andra gamla döda engelska gentlemän i handen. Men jag märker redan nu att ett sådant planlöst läsande aldrig kan sluta väl. Så, om ni tittar tillbaka på de senaste fem åren, vad har jag missat? Om ni fick välja ett, och bara ett verk, vilket måste jag absolut läsa?