Profilbild
2012-01-29

Nytt år och nya Bokcirklar.se. Under 2012 kommer tekniken att uppdateras (ja, vi har längtat!) och redaktionen för Bokcirklar.se att förändras. Nina Frid tar farväl och lämnar Bokcirklar.se, åtminstone som samordnare för redaktionen – hon är och förblir er trogna läsvän! Nina kommer att börja med nya, spännande uppgifter i Huddinge kommun, på biblioteken.

Jag som fått förtroendet och nöjet att fortsätta arbetet med Bokcirklar.se heter Annika Hermele. Jag är bibliotekarie och arbetar på Stockholms stadsbibliotek. Jag ser fram emot mycket cirklande och bokprat framöver. Det ska också bli roligt att ta itu med en del tekniska förbättringar och samarbeten med bibliotek och läsare. Och sist men inte minst vill jag lära känna er, såväl trogna som nya läsvänner! Kontakta mig gärna, med stort som smått.

Nästa vecka dyker det upp nya gästbloggare och vinnarna av Stora Läsarpriset presenteras här på sidan. Håll utkik efter det!

/ Annika Hermele