NU är jag klar! Jag skickade just in manuset till förlaget och nu ska vi se vad jag får för respons. De har läst en version redan, i maj någon gång, och jag fick rätt krass feedback, men ärlig. Mycket skulle ändras och det mesta var sådant som jag också själv hade nämnt i mitt följebrev. Jag hade en känsla av att något var fel med manuset, och på förlaget bekräftade man det. Det var bra, annars kanske jag skulle ha fortsatt länge åt helt fel håll. Därför har författare förlag. För att de ska kunna ge respons i ett tidigt skede.

Så nu har jag inte egentligen skrivit om så mycket, men skurit ner och fyllt ut, och känner mig rätt nöjd. Nu ska jag ännu läsa igenom en utskriven version, ändra språkgrejer och överväga småsaker, vissa stycken kanske, men snart kommer jag att vara helt färdig. I januari, kanske. Härligt. Sen ska jag sova. Jag har just fått en baby och jag har ännu inte vilat. Det har varit mycket, mycket tungt.