För ganska exakt ett år sedan hade föreställningen Det Tar Tid Att Bli Ung premiär på en scen på Musikmuseet i Stockholm. Det är en uppsökande teaterpjäs som spelas av Moliereensemblen i projektet De Osynliga Barnen och i nuläget har den setts av ca 4000 högstadielever, framförallt i Stockholmsområdet. För mig var det ett kreativt, roligt och spännande manusprojekt efter arbetet med min första roman Bryta om, det handlar lite om samma tema som boken och samtidigt blev det en helt annan, fristående historia med mycket svärta, humor och värme. För den som är intresserad finns mer info här:

http://www.moliereensemblen.com/aktuella-produktioner/det-tar-tid-att-bli-ung/

 

Idag hittade jag det här på en blogg:

http://blog.qruiser.com/myllaan/116613/det-tar-tid-att-bli-ung#.TqmeT7_Ysr0.facebook

  

Jag är i Skåne just nu, jag har pratat om mina böcker i sex olika sammanhang sedan i tisdags och imorgon har jag det sista innan jag ska åka hem. En ung läsare frågade om man blir rik som författare. ”Ja” sa jag sanningsenligt. ”Kanske inte på pengar om du menar det, men jag känner mig väldigt rik.”