Jan Guillou återgäldar tydligen inte mina lite ömmare känslor för honom! Aftonbladets kulturredaktion skickade nyss ett videoklipp från tidningen Resumés hemsida. Guillou sitter hos Alex Schulman och ondgör sig över att jag vid något tillfälle under inspelningen av kvällens Babel-program, la min hand på hans berömda underarm. Om rollerna varit ombytta, hade han anklagats för sexuella trakasserier, säger han. Plus att han kände sig riktigt hotad. Lite kul, faktiskt! Jag menar, jag är ju typ 1.60 lång och en fysiskt sett rätt beskedlig typ. Även om jag i helgen lyckades springa tjejmilen, på en ooootroligt kass tid, men utan att kräkas eller bli svag i benen. Sen säger Guillou att han vet att jag hatar marken han går på. Hm, det är verkligen inte sant – och det vet ju ni.
Men så där konstigt kan det ju bli ibland. Media är alltid media.