Puuhh, nu är allt packat och klart, taxin beställd. Tidigt i morgon bitti tar jag flyget till Göteborg och förbereder mig på mental härdsmälta. För det är så det brukar kännas när man kommer till bokmässan, särskilt om man är gammal i gamet och känner de flesta av journalisterna och förläggarna i kulturlivet. Ännu värre känns det om man precis kommit med en bok och förväntas uppträda på seminarier och montrar och, som det heter, marknadsföra sig själv. Det avskyr jag! Som tur är älskar jag att träffa läsare – det är ni som gör det värt att skriva och det här livet värt att leva. Tack!
Sen vill jag passa på att flagga för ett litet samtal jag ska ha med Publicistklubbens ordförande Ulrika Knutsson i tidskriftens Fokus monter. Vi ses där eller någon annan stan i vimlet!
Titta gärna på länken så ser ni var och när det är: http://www.fokus.se/2011/09/missa-inte-fokus-pa-bokmassan/