Vad allt måste man inte hinna innan bokmässan. Sula skorna, köpa väska, kolla hotellrummet på nätet, sortera papper i plastmappar och mejla, ringa, mejla, ringa till alla man ska jobba med, prata hos eller bara träffa som vänner.
Ändå har jag inget stort boksläpp den här hösten, bara min lilla anspråkslösa Vad är litteratur?, som förresten fick riktigt fin kritik i DN i helgen.
Dessutom har jag varit tvungen att åka på blixtmöte till Stockholms stadsteater för att diskutera vem som kan vara lämplig som regissör till min nya pjäs som ska gå upp i vår eller senast nästa höst. Inte för att jag får bestämma regissör, men jag får i alla fall vara med och tycka. Och så ringde SVT Debatt och frågade om jag ville diskutera den svenska litteraturen i programmet på torsdag, men jag sa att de får ringa Jonna på förlaget Langenskiöld för det är hon som håller i mitt schema hela bokmässan.
Jag hoppas förstås att så många som möjligt av er kommer och lyssnar på mig och professor Ebba-Witt Brattström när vi pratar om Vad är litteratur?.
Tid: 12.30-13.00 torsdagen den 22 september i Lokal F3.
Eller varför inte komma och se mig prata om samma sak med författaren Majgull Axelsson på Aftonbladets litteraturscen?
Tid: 13.30-14.00 lördagen den 24 september. Monter B07:40.
Jag återkommer med mer info om bokmässan.
Varmt välkomna!