Det här blir mitt sista inlägg i den här gästbloggen. Det har varit väldigt roligt att få skriva här och ta del av alla intressanta kommentarer. Nu ska jag fortsätta att skriva på min andra roman, som jag siktar på ska komma ut i september nästa år.
Skulle någon till äventyrs vilja veta mer om mig och vad jag gör så kan jag tipsa om att ta en titt på min hemsida www.annafredriksson.se eller följa mig på Twitter: www.twitter.com, sök på annafredriksson.
Och den som vill läsa fler blogginlägg kan gå in och kolla på Boktipset.se där jag gästbloggade några veckor i juni och juli (lyckas inte lägga upp nån länk tyvärr, men sök på mitt namn).
Jag kommer också att vara på Bokmässan i Göteborg torsdag den 22 och fredag den 23 september. Där kan ni träffa mig i bland annat montern för mitt ljudboksförlag, A Nice Noise.
Hoppas vi ses där! Önskar er alla en underbar höst!