Profilbild
2011-08-03

De senaste dagarna har jag suttit och skrivit som inne i en bubbla, så i dag var det underbart att få komma ut och ta en långpromenad med min vän Anna. Hon är skådis och vi har alltid tusen saker att prata om, våra jobb har ganska många likheter och det är skönt att få ventilera lite. Vi gick på Söder, började i Tantolunden och fortsatte utmed vattnet hela vägen ända bort till Slussen. Tre timmar tog det, inklusive lunchpaus på vägen med fika.

Såna här sommardagar är jag så himla glad över att vara frilansare och kunna styra min arbetstid själv. Nu är jag hemma igen och nu börjar min skrivdag på allvar. Tänkte försöka bli klar med råmanuset till första fjärdedelen av min nästa bok. Men det är klart, en kaffe på balkongen först kan väl kanske inte skada…
Där har vi nog enda nackdelen med att kunna styra sin egen tid. Att det ibland är lite svårt att inte ge sig själv ledigt.