Profilbild
2011-08-01

Välkomna till min gästblogg!
Jag kommer att blogga här på Bokcirklar under augusti. Hur otroligt det än känns så är det ju faktiskt den första augusti i dag. Snart höst… Men hösten är också fin.
Tänkte börja med att berätta lite om vem jag är. 
I slutet av maj debuterade jag med min första roman Sommarhuset. Den fick fina recensioner och det är jag så klart glad över, men framför allt är jag ENORMT lycklig över att så många hittills har läst och tyckt om boken (och ljudboken). Det känns helt fantastiskt.
I vanliga fall är jag manusförfattare och skriver manus till film och tv. Har bland annat skrivit manus till Rederiet, julkalendern Pelle Svanslös, Wallander, Maria Wern, Sprängaren (i regi av Colin Nutley) och Tjenare kungen (i regi av Ulf Malmros).
Jag är 45 år och bor i Vasastan i Stockholm med min man Magnus och min 16-årige son Tom. Jag har också två äldre söner som har flyttat hemifrån, Sebastian som är 21 år och Felix som är 24.
Min blogg kommer att handla om lite allt möjligt, men mest om mina två favoritsysselsättningar: att skriva och att läsa böcker. Och så kanske en del om film och tv.
Något mer ni vill veta? Skriv i kommentarsfältet i så fall!