Den här veckan har varit helt hysterisk. Rolig och fantastisk och hysterisk. Och den får något slags grande finale nu på skärtorsdagens förmiddag. Då kommer Mats och att jag att dyka upp i både radio och teve:

6.37-6.50: P1 morgon
7.45-7.53: TV4 Nyhetsmorgon
10.09-10.17: SVT Gomorron Sverige

Vi var tvungna att sätta ihop ett körschema för att få ihop det här. Och nu blir det till att gå och lägga sig klockan nio. Jag misstänker dock att min nattsömn inte kommer att bli den bästa. Det är första gången jag är med i teve någonsin och jag känner nervositeten växa för varje minut …

Uppdatering: Klicka här så kan ni lyssna och titta på våra framträdanden. Känner mig väldigt lättad över att jag inte gjorde bort mig totalt, för det var ungefär vad mina mardrömmar gick ut på i natt. Det är extra skönt att ha Mats vid sin sida vid sådana här tillfällen …