Hej igen!

Har varit ute i skärgården under helgen, badat i havet och ätit god mat tillsammans med my love. Den första helgen utan barn på evigheter. Sovit länge på morgnarna. Sovit middag. Sovit eftermiddag. Trodde jag skulle bli utvilad men jag är ännu tröttare än vanligt. Kanske är det så att man måste bli riktigt trött för att kunna bli pigg igen. Hur som helst. Min dotter har fått förskoleplats! Så om två veckor är pappaledigheten över och jag kan börja skriva ordentligt igen. Oh, la la. Att vara ensam från 9-15. Overkliga oceaner av tid.

Min tredje bok heter “Bara kärlek kan krossa ditt hjärta”. Den kom ut förra hösten. Den handlar om att vara instängd mellan hjärta och hjärna, mellan två kärlekar, mellan barn- och vuxenvärlden, mellan det friska och det sjuka, mellan två självupptagna föräldrar. Morris börjar träna löpning för att springa in i något nytt.